Tuinbestrating in Deventer

Ook voor alle mogelijke soorten tuinbestrating bent u bij Hovenier Garant aan het juiste adres. Of u nu een groot zonneterras wilt laten aanleggen, een tegelpad in uw tuin wilt of een border wilt afzetten met sierbestrating; wij leggen uw tuinbestrating vakkundig aan.

In iedere tuin komt tegenwoordig wel een soort van bestrating voor. Dat heeft er mede mee te maken dat tuinbestrating onderhoudsarm is en een nette uitstraling geeft aan uw tuin. Twijfelt u of u ook tuinbestrating in uw tuinontwerp wilt laten meenemen? Ga dan niet voor de eerste de beste tegel of grindsoort, maar laat u allereerst goed informeren. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden, stijlen en vormen en dragen vanzelfsprekend ook zorg voor het professioneel leggen van uw nieuwe tuintegels.

Sierbestrating in uw tuin

Op het gebied van sierbestrating zijn er vele mogelijkheden in zowel kleur als vorm. U kunt hierbij denken aan tegels, klinkers, siergrind, beton en talloze varianten van natuursteen. Er is dus altijd wel een type bestrating dat aansluit bij uw wensen en uw woning. Onze specialisten weten precies wanneer een verhoogd terras net dat beetje extra dimensie aan een tuin geeft of op welke plek u het beste een muurtje kunt laten plaatsen voor wat extra privacy.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tuinbestrating? Of wilt u direct een afspraak maken met één van onze hoveniers? Wij komen graag naar u toe om uw tuin te bekijken uw wensen te bespreken. Neem daarom contact met ons op!