Verzorging van bomen

Wat veel mensen niet weten is dat bomen ook verzorging nodig hebben. Gelukkig bieden wij u in Deventer uitkomst en schakelt u onze hoveniers ook in voor de verzorging van uw bomen. Boomverzorging is noodzakelijk om bomen beter te laten groeien, om meer vruchtgroei te creëren, om boomziektes te bestrijden of om de omgeving veilig te houden. Soms is verzorging niet langer mogelijk en moet er overgegaan worden op het kappen van de boom, bijvoorbeeld als de boom ziek is of te groot is geworden voor de omgeving. In de regio Deventer kunt u onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • kroonverzorging;
  • snoeien;
  • vellen en kappen;
  • versnipperen en afvoeren;
  • frezen van stobben;
  • kroonverankeringen.

Boom kappen?

Staat er een boom in uw tuin die gekapt moet worden? Het kappen van bomen is gevaarlijk werk en kunt u daarom het beste uitbesteden aan een vakman. U kunt in de regio Deventer de boomverzorgers van Showtuin Nederland inschakelen voor het veilig en efficiënt kappen van uw boom. Ook bomen die dicht op andere gebouwen of bomen staan kunnen we voor u rooien. Hiervoor maken we gebruik van speciale klimtechnieken. Ook het frezen van de stronk kunt u aan onze specialisten overlaten. U kunt vervolgens bepalen wat u met het houtafval wilt doen. In stammen laten zagen? Versnipperen? Of wilt u het laten afvoeren?

Kapvergunning

Voor het kappen van een boom heeft u meestal een kapvergunning nodig. Kijk op omgevingsloket.nl om te zien of dit voor u van toepassing is. Wij staan voor u klaar in de regio Deventer. Bel direct voor een afspraak!